CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 27, 2008

Prof E nyer presentation...

Last week, tlh b'langsungnyer satu presentation yg sgt membuatkn aku pening kepala dan sakit segala-gala nyer.. Prof E nyer presentation.. Huhuhuhu..At 1st, my group get very excited.. Yer ker??? Yes i guess!!! All the preparation 4 da presentation, supposed been done by me!!! but sumthg happened, aku tersilap buat slides laaa.. Isk..isk..isk.. nk d jdkn cerita, aku kna buat blik semua slides.. i was soooooooooooooooo lucky.. Lallu n Fayna helps mee.. Thanks Sayang.. Fayn, smpi tk tdo coz tlg aku.. Aku plak, smpt lg pg main bdmntn... hahahaha.. Jahat kn??? Most of them, get mad at me!!! Mesti dieorg pikir aku ni gilerrrr!!! tk betul...Assgmnt dh la tk siap lg, smpt main bdmntn plak 2.. Aku blik dr main bdmntn, aku nmpk sekumpulan ahli muzik yg dianggotai oleh Navindran, Rudy, Afif, Lallu, n Fayn, tlh bersedia kat dpn umah sewa aku utk bermain lagu pop rock.. hehehhehe... Well wht 2 do, dgr jer la aper Chief aku nk ckp (panggiln utk Navind) heehehehhe.. No Heart feeling ye Navind..
Esk nyer, biler time presentation, semuanye run smoothly.. But as usual, Prof E, ader je misi nk bg student dier bengkak ati dgn dier.. hhuhuhuhu.. Her fav parts, mestila sesi argument dgn student dier... Especially aku.. I think soooooooo la.. Sbb dier tau kalu dier argue dgn aku, mesti aku m'jwb... Huhuhuhu..... Utk kebaikan tau.. Bkn nyer yg bkn2.. Fight 4 my group la..
Then biler time Pof E dh abish, aku plak yg rase serba slh.. Aduusshhhhhh!!!!!! Nk nangis aku pikir mcm maner cr nk mntk maaf kat dier.. Dgn sepenuh kudrat yg ader, aku beranikn diri tel dier pkai tel nad.. Hahahahhaa.. Credit dh abishhh!!!! sbb tu pkai tel nad...
Biler aku tel Prof E, dgn nada slumber nyer dier ckp , i'm just pulling ur legs la ili... Adushhhhh!!!!!!! dier main2 kn aku rupanyerrrr.. Drama Queen btui la Prof aku ni... Anyway, i still luv her, w/pun dier mmg pakar dlm mengenakn student dier especially aku laaaaaa..... Setiap kali clss dier, name aku mesti naik nyer laaaa... Hhuhuhuhu.. Ok then.. Thts all 4 now.. LOts of luv, ili....

3 comments:

Sir Hanif Abd Nasir said...

ili ahaksss.. the never ending radio station..

Bond De Great said...

hahahaah....biasa laa tu...nama pun ili ahaksss....jangan lupa yer..."air asia" kita...

skyrocketed said...

betul ape yg hanif cakapkan tu...

ili radio yg x akan rosak dan berbunyi sampai bila2

-usin yg lg bijak dr ili-