CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 2, 2009

I'm Back!!!

Hiii there.. Its been a while it seems. seriously, ni la sem aku yg paling bz skali. aku terlibat dgn few events kat unisel. besides tht, a little bit bz with my theater nyer preparations. The Phantom of the Opera. It was a great success i think. Walaupun agak disaster. Huhuhu..Lps ni pun aku agak slow dlm mengupdate kn blog aku. Aku mmg byk benda nk share, tp skrg aku kna siapkan assgmnt aku dulu. Hmmm.. Boring nyer. K then. C u later..


ILI BERCUTI!!!
Bye.. LOts of luv. ili ahaks

5 comments:

skyrocketed said...

yeah ili dong!
amacam ko aritu... thx 4 ur help...
eyh pasal teater mcm mana??? best x???

Igniz said...

lamanye menghilang..ingatkan sesat kat unisel tu..xjumpa jln nak balik ke laptop!XD

Sir Hanif Abd Nasir said...

kwn2, jgn dsebut ttg theater di saat ini.. nnt ada volcano yg pecah.. beware volcano is in alert..

Igniz said...

huh??teater?nape xleh sebut teater?
ada sesape yg terguris ke kalau kitorg sebut teater?ok2..kitorg janji takkan sebut teater lagi...ok2..no more teater..

eyfagroove said...

hye ili!! cm knal jek..exchange link boleh??