CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 25, 2009

Aku Dah Jumpa Orang Itu!!

At last org yg aku cari dr bln lepas telah dijumpai. Walaupun kami tak bersemuka, tp aku puas hati sbb dpt locate dier. Sebulan lebih ok aku cari dier. Roommate aku tau la mcm mane keadaan aku sbb tk dpt cr dier ni. Mmg huru hara. Nasib baik la aku tk payah travel jauh2 semata-mata nk cari dier. Hampeh btul. Alhamdulillah.
Anyway, aku still nk luahkan rase marah aku. Hati aku mmg sakit kalu aku tk dpt locate dier ni. Mmg miserable. Aku dpt call dier td, n yg aku menyirap darah nyer, dier ckp dier tgh bosan sbb 2 dier tk lyn atau lebih tepat nyer dier ignore setiap incoming call yg dtg dr aku. Babun punyer org. Mmg Babun. Buang air mata aku jer. Org mcm 2 pun hidup lagi kat bumi ni. Tp nnti kalau dier dh tk der, aku jgk yg menangis nnti.Hmmm.. Ssh kan mcm 2. Fitrah manusia, kalu org 2 still ader, tk reti nk hargai. Biler dh tk der br sibuk nk ingat siang malam. Ni aku tujukan kat org 2 tau. Tp semestinyer aper yg aku tulis ni adalah satu ingatn utk aku jg. Ok, what else?? Aku dh ok ckit kot. Dh tk braper ssh ati. Sepatutnyer byk benda yg aku tgh pikir, tp aku lega giler sbb satu dr benda2 tu aku dh selesaikan dgn hensem nyer.That all..
Ok then. Bye. Its me ili...

2 comments:

Igniz said...

len kali kalau nak carik org, gunala rncgan 'jejak kasihan'..hehe..

anyway, gudlak in whatever you're doing..:)

'mersedn'..(word verification yg aku kena taip)

Sweet Greenie [ Nadia ] said...

sy tw sape org tu....huhuhuhu