CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 30, 2008

Betul ke ni???

Hi there.. Ok.. Actually, aku ader benda nk share.. Tp, aku tk tau nk panggil entry ni, luahan hati aku atau pun sesi nk lepaskan geram.. But seriously, i just can't believe it..
Ok, benda ni jd mase aku kat johor. Aku pg jhr sbb ader kenduri untuk arwah Mak Long. Korang mesti pernah dgr or may b pernah alami sendiri peristiwa org di rasuk.. Same goes 2 me.. Aku dh byk kali tgk org d rasuk.. K, fine with that.. Tp, ape yg aku tgk last sunday, is soooooooooooooo unacceptable. Benda ni jd kat one of my auntie.. Aku bkn nk bg tau betapa dahsyat n sadis nyer dier kna rasuk.. Tp aku nk bg tau yg aku rase it is a fake.. Sooooooooooooo plastic..Aku rase benda 2 di buat2.. Nape aku ckp mcm 2??
K, aku nk bg tau serba sedikit pasl auntie aku ni.. Auntie aku yg sorang ni mmg sgt2 emo org nyer.. Aku mmg blh classified kn auntie aku yg sorang ni sebgai seorg yg agak berpangkat... Hidup die, mmg agak mewah, sbb dier pun blom kawin lg.. But, that the probs.. Disamping hidup dier yg agak sng 2, dier ttp ader byk tanggungan.. So, yg mmg melengkapkan lg hidup dier, biler dier mmg byk masalah.. Saper jer yg tk der masalah kn dlm hidup ni.. Dah la byk masalah, byk keje, byk tanggungjwb, byk plak org yg tipu dier.. tp, dier ni tabah org nyer.. Cuma kdg2 aku rase auntie aku ni pilih jln yg slh utk tenangkan diri dier.. Tp, satu yg aku tk puas hati psl auntie aku ni, dier mmg degil, n tk suka dgr pendapat org lain.. Mmg kat kepala dier 2, ader sebiji batu yg sgt bsr.. Aduyaiiii... Truely, i love her.. But, sumtimes, aku geram dgn dier...
Ok2.. berbalik kpd citer aku td.. nk d jdkn citer, ari ahad ari 2,dier seolah2 dirasuk.. Dier meracau tk tentu hala, dier menjerit tk psl2.. But i dun noe y i think tht she is not dirasuk.. tp, aku rase incident ni jd sbb dier gagal kawal kemarahan dier... Dlm erti kata lain, dier didlm keadaan yg sgt tertekan.. Anyway, Wallahualam.. Tuhan jer yg tau.. Love, ili...

1 comments:

n a d i a said...

salam kak

apepn salam maal hijrah

hehehe..nk tnya aunty akak yg mne ni??

hhuuhuhuh...sbr yer kak