CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 4, 2008

Cuti semester... Aku borink tahap gaban!!

Ni dh ari ke-2 aku kat ptrajya.. xtvt aku kat rumah, wat keje rumah je. dh lame sgt aku tk blik. biler blik, mcm biasa la. Rumah a little bit up side down.. Hahha.. Name pun ank2 bujang je yg tinggal.Nk merayap, aku plak tk braper nak ader mood nk kluar. may b dduk rumah jer kot. Paling tak pun aku keje part time. dpt gk cr xtra income. anyway, bln 12 ni, rmai gak kwn2 aku yg get married.Hmm mesti la aku d jemput dtg.. kalu sape2 kawin tk ajak aku,mmg nk ajak gduh ni..Mostly kat muar n johor bahru.. Ermm..correction.. Kat jb tu br tunang.. Nurai Assyikin dh nk bertunang!! Dier ni kwn aku since Sek Tun Perak lg. N skrg, kitaorg same2 smbg blajar kat unisel dier amik accounting. Aku plak TESL. InsyaAllah,grad same2. hopefully, dier dh pick da best men. Hmm.. InsyaAllah 6 hb aku blik muar. tu pun kalu ayah bg la. 8 hb, raya haji. best2.. byk hidangan yg nk d mkn. Yummy.. cuti sm ni aper lg kn, dduk umah , mkn je la.Bina bdn. Lps ni cbuk ar bergaduh nk lost weight blik. huhuh.. Nk ajak cik main bdmntn. InsyaAllah.. Tu pun kalu tk der aper aral la

2 comments:

n a d i a said...

ala..ciannya die..borink ek..
huhuhu..

*akak nape xamik exercise kt laptop nad?? kalo x leh gak wat time cuti ni..

Bond De Great said...

cian nyer kat ayg....borink yer.....tu laa b ajak lepak kat penang xnak...xper...nnt b datang kl kita jumpa yer...that time b sure your borink will gone 4ever...juz waittt....huhuhuhu...aii ayg..bunyi mcm xsabar nak kawin jer...belajar pun xabis lagi dah pikir nak kawin....mcm b xper laa...dah nak grad...huhuhuhu