CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 22, 2008

Kalaula aku blh buat poem yg mcm ni :-)

Hi there...aku bace poem ni, masa aku check jebon nyer blog.. Mmg best blog dier ni.. So, aku copy paste poem ni, coz poem ni b'jaya tarik perhatian aku... hahaha..(so sorry ae Jebon)
Mmg agak tangkap lentok la poem ni, but guess wht?? Ni sape nyer poem?? aku rase Bernice Chauly.. Itu pun kalu tk silap aku, based on ape yg jebon tulis la.. Anyway, kalu nk sumthg more, korang blh check dis out..
http://bernicechauly.wordpress.com/category/poetry/

ungkapan laut di langit hitam
bintang dilihat dalam lautan
sangkutnya jala berukir hati
bagaikan cinta ku harap disisi
jaringan bibir bagaikan sesikat
nyiur dihanyut seimbas ombak
pohon ibu dilepas bayu
bagaikan hati menggisir batu
disinilah cinta menyerang aku
disinilah aku diserang kamu

-Bernice Chauly

Lotz of Love -ili-

2 comments:

Bond De Great said...

ayg...b dah baca byak kali poem tu...tapi xpaham2....lagi pun b xberapa power laa dah ayat2 ni...kira2 ok laa....ayg citer laa skit maksud nyer....boleh kan syg....

n a d i a said...

wah2 akak...sjak ble da tgkp lentok ngn poem ni...

nad pn suka la poem tu..
ade mkna tersirat ye kak..

*anyway cntik background blog akak??
tahniah2...akhirnya akak dpt gak
background yg kaler nya warna biru..