CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 27, 2009

Testing - testing 123

Hehehe... Aku dh berjaya wat msuk video clip dlm blog aku. Lagu dr Rossa k.. Aku berhempas pulas dr pg td. Lalalala.. Dan akhirnyer, berjaya. But unfortunately, aku kna delete dulu lagu Ku ingin kamu by romance. sbb aku rase berserabut. Byk sgt bunyi-bunyian. Anyway, nnti aku msukkn balik lagu 2. Ni one of my fav songs. Ader byk lagi, tp ni yg aku pilih utk msukkn dlm blog aku. Apersal aku suka lagu ni?? Sbb melody n semestinya dier nyer lirik. Sounds a little bit melancholy. Antara sbb lain, psl video clip ni, aku rase ni bkn original nyer video clip. Sbb aper yg Rossa nyanyi tk same dgn aper yg dier miming dlm video clip ni. Hampeh btui.. Tipah Tertipu. So, aku nk korang tgk, n bg tau aku ae. Seriously aku rase video ni fake.. K la, 2 je aku nk bg tau. Even video dier mcm 2 pun, i still luv u Rossa.. Ahaks.. Bye. -ili-

1 comments:

Sweet Greenie [ Nadia ] said...

wah...terror r die!

thniah2!!

nad ingt lg 1st time akak upload lgu kt blogger...xmjadikan kn?
la ni...udah berjaya kn!