CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, May 28, 2009

Final Countdown ...

Hii there.. Tinggal lg sehari je aku nk abiskan mase dgn family aku kat putrajaya. InsyaAllah ari sabtu nnti aku akan blik ke rumah sewa aku, n pg register sekali. N again, my life as a student pun bermula la blik. It just that may b dis semester aku akan a little bit bz. Hmm.. Kitaorg kna anjurkan English Camp utk students dr Sek Andalas.
N mcm yg aku bg tau ari 2, aku nk join bdmntn training kat unisel. The main reason aku nk join training adalah aku dh kehilangan team bdmntn aku yg lame. n the worst part, next sem rmai plak yg tk der. Azim tk der. Dier tk amik short sem. Hmm.. Hatta pun dh join bdmntn training ni. Kirin?.. may b dier join kalu aku ajak. Aiman? Dier dh tk der kat unisel.. Abg anip n ucin plak dh abis blaja. Qis plak selalu bz. Dayana pun agak bz, n yin tgk mood dier. Kalu ok mood dier, dier dtg la. Kalu tk mmg harapan la. Bell?? Extremely bz. Kalu aku ajak dier main, mmg jarang giler dier dpt dtg. Tp kalu aku tk ajak dier main, tau plak nk ribut2. hmmm..
Kenape aku minat main bdmntn? Hmm.. Hobi kot. Nk mengisi masa lapang n menyihatkan bdn. Pada hal bdmntn mmg bkn game aku dr sek. Mase sek menengah dulu, aku active dlm volleyball, n mase aku sek rendah aku active dlm hoki. Bdmntn mmg tk der dlm list aku. Pencapaian aku selama aku main bdmntn?? Hmm.. nk d ikutkan may b bg org lain ape yg aku capai ni tk memberangsangkan. My b sbb tk der fight.. Korang ckp senang laa.. Huhuhu.. Tp bg aku ni, sbb aper yg aku dh capai 4 da past few years, itu yg menguatkan semangat aku utk terus active dlm bdmntn.. Bkn senang nk menang. Berhempas pulas jgk laa.. Aku pernah jd 1st runner up utk single, n 2nd runner up utk double mase main utk ko-ko. n mase OAT buat game, aku join dgn nad, n mase 2 abg anip jd coach kitaorg, aku dpt 3rd runner up. Thnx abg anip.. Dier jgk la yg ssun stategy utk kitaorg ari 2..Hehehe.. Terror tk?? Terror kn?? hahah.. ok la. buat sementara waktu ni, 2 jer yg aku nk share. Adios.. ILi..

3 comments:

skyrocketed said...

hmmm... ili sejak bile ak tua dr ko (abg ucin)...???

n bile ko da join badminton ni ko da penah dpt pingat... kire ok la tu... hehe

ili_ahaks said...

heee.. kira abg la 2.. sbb ko grad dulu pd aku.. lalala..
Dpt pun sbb korang byk ajar aku.. thnx alot..

Sir Hanif Abd Nasir said...

wah.. nama aku pn ada dlm ni.. hahaha.. bangga btul.. all the best k.. smoga apa yg di ajar slama ni xsia2 cmtu je tau ili..