CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 6, 2009

TESL NIGHT 2009

TESL NIGHT yg lepas blh aku classified kan sebagai disaster n enjoyable.. Hehehe.. hmm.. Disaster may b sbb hal mkanan n flow mlm 2 yg agak kelam kabut. Smpaikan aku tk dpt duduk beb. Can u just imagine that. Aku terpaksa bagi sit aku kat my senior. kalu tk lagi teruk kna kutuk event 2. Ermm.. mlm 2 aku terpaksa berjalan dan menyibukkkan diri aku sbb yg utama sekali, aku tk der seat n lagi satu sbb aku Head of publicity bureau, n aku tk nk org yg beli tiket dgn budak2 aku, tk d layan dgn sepatutnyer. Tiker mlm 2 actually sold out. Aku sendiri tk sangka tiket blh sold out mlm 2. Meja utk mlm 2 pun fully booked. Can u just imagine that. Hehehehe.. Tgk la sape yg buat promotion.. Hahaha .. All out ok. Semua fakulti kat unisel ader poster TESL night. Semua bangunan kat unisel ader poster TESL night. w/pun aku cuma pakai 2 banner, tp aku edarkan flyers yg extremely byk. Ni semua utk memastikan yg semua warga kat unisel tau yg TESL night is coming. N mmg tujuan aku nk bg diaorg boring tgk promo psl TESL night ni. Tp yg aku upsad nyer, mlm 2 makanan tk cukup. Sit pun tk cukup. Nasib baik ader yg blik awal. So. sape yg dtg lmbt blh trus jer dduk kat temp yang kosong without knowing that yg 2 bkn temp diaorg.. Hmm.. Aku sedey.. N mlm 2 jgk aku bergaduh dgn seorang foreigner yg extremely rude. Hmm.. Yg silap nyer dier pg cari pasal dgn aku. Hahaha.. Aku mmg agak takut mane la tau kot2 kna sepak dgn foreigner 2. Tp biler memikirkan aku d Malaysia, aku rase selamat. Hehehe.. Sure ader org dtg backup aku nyer la kalu aku kna sepak.. Hahahahaha... Incident tu mulanyer mcm ni...
Foreigner Hitam : I want 2 cme in. But i dun hv da ticket. Can i cme in??
Ili : I'm soooo sorry. u cnt cme in. U need to hv da ticket.
Foreigner Hitam : But i wnt to cme in. dis is my fren event. She is part of the committee..
Ili: Ni sir, without ticket, u cnt cme in.

Lps 2, foreigner Hitam tu buat muka ketat n muka nk cepuk muka aku. Huhuhu.. Ader aku kisah??? Aku lngsg tk kisah.. Aku ttp dgn keputusan giler aku, aku ttp tk nk bg dier masuk.. Smpi la Director aku dtg n tnyer aku aper yg jd, lps aku dh bg tau n kitaorg dh btul2 makesure yg makanan dh abis, then br kitaorg bg dier masuk.. Hahaha.. Pg la ko tgk persembahan yg dh nk abis tu.. Hehehe.. Kejam tak aku?? mmg aku tau aku kejam. Tp aku kna la buat mcm 2. Kalau tk, tak adil la pada org2 yg beli tiket smpi RM30.. Mahal ok..
Abis dinner, sesi postmortem.. Aku mmg suka sesi postmortem ni.. Sesi nk mengenakan org yg pemalas n tak buat kerja. Aku pun aper lagi kn, biro makanan antara yg truk d kna dgn aku.. Puas2. Mmg aku puas. Abis sesi postmortem 2, aku n committee lain pun kemas dewan. Pkul 2 pagi br settle. BErsih dwn kitaorg kerjakan.. What else??? Tu jer kot. Aku pun dh tk brape ingt aper lagi yg jd. Biasa la benda dh lame lepas.. Let it b ok. Bye.. Nnti aku citer psl benda lain plak dlm next post.. Bye.. Its me, ili..

2 comments:

skyrocketed said...

waluwei~ ili ko byk brani la...
giler la gado2... pttla mase mlm tu ak tgk muke ko mcm x heppy jer...[terpaksa wat muka heppy] =P

Igniz said...

dasat......nasib baik tak betumbok terajang tarik rambut..kalau tak, dpt extra satu performance for the nightXD