CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 15, 2009

Senam Seni d Putrajaya

Hiiiiii there.. Ari ni aku telah memulakan hari aku dgn sesuatu yg aku sendiri tak sangka aku akan buat.. Senam seni.. Aku prnh la buat kat rumah sewa.. Tp, nk join kat public ni mmg tk pernah terfikir ok.. Agak weird.. Kat rumah kitaorg wat tarian gelek.. Huhuhu.. Hmm.. anyway, aku bgn pagi2, then trus mand,lps 2 dlm pukul 7++, aku turun n pkul 8 diaorg start senam seni 2. Dr yg aku tau, benda ni free, anjuran sape aku tk sure.. aku rase kerajaan Malaysia yg anjurkan.. Kearah memastikan rakyat malaysia hidup chat. Hehehe.. so, kerajaan dh bg free, kita pg je la kn. huhu.. Ermm.. D mulakn dgn, tarian zapin, lps 2 inang, aper lg ntah.. Tp mmg mcm2 jenis tarian aku menari ari ni.. Ader tarian india. ermm.. ader taichi n ader silat..
Sbb aku join senam seni ni?? nk memastikan aku nyer stamina cukup biler nk start training bdmntn nnti.. Takut kna buli dowh.. Risau plak aku.. nk d jd kn cite, cuti ni, aku kuatkan diri aku utk exercise hari2. W/pun aku rase extremely malas, but i hv to.. aku tk nk injured mase traning nnti. Soo, i really need to exercise.. hmm.. senam seni ni berlangsung kira2 30min. Nnti diaorg nk pnjgkn smpi 40min.. abis senam 2, aku blik rumah.. rehat2 kjp, lps 2 aku bfast.. Then, relax2. hehe.. Ok la.. 2je yg aku nk share. C ya all later.. Bye.. ili ahaks..

3 comments:

skyrocketed said...

uish ili... ko ni da betul2 nk train utk badminton nie.... haha ak sokong ko

Bond De Great said...

emmm that great laa ayg....teruskn..jangan give up....i know u can do it....

ili_ahaks said...

Skyrocketed : hehehe.. thnx alot.. Nk kna elak dr dbuli, kna la usaha lebih ckit =)
Bond de Great : thnx b. Ayg tau b akan sokong ape yg ayg buat =)