CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 5, 2008

Telur (EGGS) @ AIDS

hiiiiiiiii2.. Bace tajuk ni jer mesti buat aku tergelak sakan dgn 1 incident yg br jd last week.. kalu tk silap aku la. ehehehe.. Ader sorang kwn aku ni, name n real identity d rahsiakn atas sbb nk jg gak air muka dier.. huhuhuh... k la..
Aweks ni d suruh bg pendapat pasal AIDS.. So dier kna la citer ape yg dier tau psl AIDS. Tp,dier t'silap dgr yg kitaorg mntk dier ckp psl EGGS. At 1st, everythg run smoothly.. She speaks like she's da one who really qualified to talk about AIDS. She looks really confident.. 100% confident. Exactly like tv3 broadcaster.. She start talking about AIDS by saying TELUR... Semua org suka mkn telur.. Telur mmg sedap kalu mkn mcm 2 jer.. Telur ader mcm2 jenis. Telur itik, telur ayam, telur masin n telur ikan.. Tiba2 aku rase pelik sgt biler dgr dier describe about telur terlalu detail.. Ni membuatkn aku tertnyer-tanyer, dier ni citer psl aper???? Aper hal plak dier describe psl telur ni??? But as usual laughing cme 1st before words.. Dh lps cukup aku gelak, br aku pg tnyer dier, ko citer psl aper sebenrnye ni?? Rupa2 nyer dier t'slh dgr laaaaaaaaaa... Ahaks!!!!.. Hehehehee.... Dier ingt kn nk kna citer psl EGGS. Psl AIDS la sebenarnyer.. Hahahaahaa...
That is one of the good reason 4 us 2 brush up our pronunciation.. Learn Phonetics and Phonology, n trust me, this problem will not occur... Lotz of luv, ili ahaks.....

2 comments:

Norhafiz said...

that is indeed a very funneh storeh~! huahahahah~! diharap tukang cerita tak gelakkan si telur lagi...

~Mr.GoLdZa~ said...

setiap manusia xlari dari melakukan ksilapan...
xda seorg pon y sempurna dalam alam fana ni wahai akak ku..
jgn la tertawakn insan tersebut..