CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 29, 2008

Tuhan Nk Uji Aku.. Supaya Cepat2 Insaf

Hi there.. Such a hectic week.. Anyway, lame gak aku tk write sumthg dkt diary aku ni.. Diary??? ( Ader kerr org yg kongsi aper yg diaorg tulis dlm diary???) Hmm.. Aku la 2.. Hehehhe... ok2.. Thts y la aku wat blog.. Kat dlm blog ni,ape nk tulis, bantai jer.. Aper ader hal..tk der benda sebenar nyer aku nk citer ni.. Tajuk aku best tk??? Best kn??
Aku tgh sakit ni, nk wat aper pun tk besh. Sakit pinggang.. hahaha.. Sekali pikir, mcm la dh tua sgt.. Tp critical siut skit aku ni.. Tp tk bwk maut kot.. InsyaAllah.. It just tht sbb skit aku yg dh mencapai hari yg ke 3-4 ni sgt2 la mencabar kredibiliti aku.. Dduk tk kna, baring tk kna,terlentang tk kna.. Waisyehhh.. Serba tk kna la.. Tp, kacau org still blh lh.. Kuat lg rupanyer aku ni.. Aper aku wat arr 2-3 ari ni??hmm.. exercise, mkn, main bdmntn, kluar dg shafeeq,n aku pg bersuka-suki.Ader gak study, tp kjp2 je. Berbalik pd skit aku yg aku rasekn "sesuatu" ni,aku dh mula berfikiran positif. Aku dh tk rase skit ni membebankn aku lg. Aku rase aku skit sbb Tuhan nk uji aku.. Wahh!!!! Ili Nawwar dh berubah.. Aper slhnyer kn?? Anyway, aku mmg tk sbr nk tnggu thn 2009.. Byk azam br yg aku dh set ni..Ok then. Bye..-ili-

2 comments:

Bond De Great said...

sakit2 pun ligat jugak...kalau xsakit xtau laa....huru hara unisel ayg buat....keluar gan "shafeeq" yer...saper mamat tu..lawyer..doktor..ahli muzik..ker engineer.....mesti hansome kan...baik hati..hormat org tua.....hahahahaha...xsabar nak tahu aper azam ayg 2009 ni....!!!

n a d i a said...

nad tw sape sape shafeeq tu..
dgr citer bkal engineer..
huhuhu..

*xleh blah, puji diri sendiri r org tu..=P